Over DMglasinlood

DMglasinlood is de bedrijfsnaam voor het glas-in-lood atelier van Daniëlle Merks.

Ik laat u met deze website zien wat ik allemaal kan en wat de mogelijkheden zijn. Ik maak nieuwe glas-in-lood ramen volgens eigen ontwerp of ik ontwerp naargelang de verlangens van de klant. Ook is het restaureren van glas-in-lood ramen iets waarvoor u bij mij terecht kunt! Restaureren van glas-in-lood op locatie is geen probleem. Als er bijvoorbeeld een aantal stukjes glas kapot zijn kom ik bij u langs om te bekijken wat voor glas het is en probeer ik hetzelfde glas te vinden. Dan kan ik uiteindelijk ter plaatse het kapotte glas vervangen. Vaak wordt dit zelfs vergoed door de verzekering!

Als u een glas-in-lood raam of voorzet raam wilt laten maken dan kom ik bij u langs om te bespreken wat u precies wilt, de afmetingen van het raam, het soort glas en de kleur van het glas. Ik kan voorbeelden van glas-in-lood ramen laten zien. Als u weet wat u wilt maak ik aan de hand daarvan een aantal ontwerpen met verschillende kleuren en dan kan u zelf kiezen en aangeven wat het beste ontwerp is. Als alles vastgesteld is kan ik een prijsberekening maken.

Als uiteindelijk alles is goedgekeurd door de klant kan het vervaardigen van het raam beginnen! Ik maak altijd foto’s van mijn projecten dus de klant kan precies volgen hoe het raam wordt gemaakt.

Uiteindelijk als het raam vervaardigd is moet het in het kozijn worden gezet. Dit doe ik zelf. Ook kan ik het kozijn opnieuw schilderen mocht dat nodig zijn.

Uw interesse is nu natuurlijk wel gewekt! Stuur mij een facebook berichtje, SMSje, mailtje of u kunt natuurlijk ook gewoon bellen.  Kijk voor al mijn gegevens op de contact pagina!

Mocht u meer willen weten over de verschillende technieken die ik uitvoer dan kunt u dit gewoon op de website terug vinden. Ga naar de menu’s van bijvoorbeeld glas-in-lood of Tiffany en u zult hier alle informatie vinden!

2 Reacties op “Over DMglasinlood

 1. Hallo,

  Ik zoek nog een paar extra engeltjes voor in de kerstboom. Heeft u ze ook met blanke vleugels en hoofdje en lichtblauw lijfje?

  Ik hoor het graag, alvast bedankt.

  Groet,
  Mirjan

  Like

 2. Hoi Mirjan,

  Die heb ik zo niet liggen maar ik zou ze wel voor je kunnen maken. Dit duurt wel eventjes want het is erg druk op het moment. Zou u mij een whatsapp, sms, of mail kunnen sturen met hoeveel je er wil hebben en voor wanneer dan kan ik even kijken of dat gaat lukken. Dat praat wat makkelijker dan via de website. Alvast bedankt!

  Groetjes,

  Daniëlle

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s